App Icon

VoetbalGelderland

Home Laatste Nieuws Valleivogels heeft nieuwe trainer gevonden

Valleivogels heeft nieuwe trainer gevonden

door Redactie VoetbalGelderland
0 reacties

Albert van Nijhuis is volgend seizoen de nieuwe hoofdtrainer van s.v. De Valleivogels. De 46-jarige trainer uit Putten was in het verleden drie seizoenen hoofdtrainer van Rood-Wit’58 en was daarnaast assistent-trainer van SDC Putten. In het kader van de UEFA-A trainersopleiding draaide Van Nijhuis vorig seizoen mee in de technische staf van trainer Eric Speelziek bij Sparta Nijkerk. Van Nijhuis voetbalde op hoog niveau bij Sparta Nijkerk, VVOG, FC Horst en SDC Putten.

Bij de tweedeklasser uit Scherpenzeel had trainer Aad van den Berg in eerste instantie zijn contract tot 2025 verlengd.  Eind december kwam de trainer echter op deze beslissing terug, waarna 13 januari Valleivogels per direct afscheid nam van Van den Berg. Het trainersduo Alex van Ginkel en Harold Valkenburg maakt het lopende seizoen op Sportpark De Bree West in principe af.

Ondanks de 2-1 zege op FC De Bilt van afgelopen zaterdag staat Valleivogels op dit moment op nacompetitieplek tien in de westelijke tweede klasse B. Zaterdag wacht de uitwedstrijd bij koploper Veensche Boys.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde artikelen

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | FR010 |