App Icon

VoetbalGelderland

Home Laatste Nieuws Nieuwe spits voor SDC Putten

Nieuwe spits voor SDC Putten

door Redactie VoetbalGelderland
0 reacties

Aanvaller Lars van Wetering speelt volgend seizoen bij SDC Putten, bij de eersteklasser uit Putten wordt Van Wetering de vervanger van Jesse Schuin die terugkeert naar SV Houten.

Voor de 28-jarige Van Wetering wordt SDC Putten zijn derde club binnen acht maanden. De aanvaller speelde in de eerste competitiehelft voor Derde divisieclub DVS’33 Ermelo en werd in de winterstop verhuurd aan tweedeklasser vv Hierden. Van Wetering voetbalde in het verleden ook voor FC Horst en vv Nunspeet.

Op de website van SDC Putten geeft Lars van Wetering een korte toelichting: “Ik ben super blij om volgend jaar bij SDC Putten te mogen voetballen. De ambitie die de club heeft past erg bij mij en daarom wil ik daar graag onderdeel van uitmaken. Ik hoop belangrijk te gaan zijn voor SDC en samen tot successen te komen.“

Reageer op dit artikel

Gerelateerde artikelen

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | FR010 |