App Icon

VoetbalGelderland

Home Laatste Nieuws MASV versterkt zich ook met doelman en rechtsback

MASV versterkt zich ook met doelman en rechtsback

door Redactie VoetbalGelderland
0 reacties Foto: Nico Kooij

Koen Cornelissen maakt volgend seizoen de overstap van Duno naar MASV. De 22-jarige doelman uit Didam moet in Arnhem de concurrentie aangaan met Stéfan de Wolf, de huidige eerste keeper. De ervaren Dennis Amati maakt het keeperstrio op Sportpark Malburgen West compleet. Cornelissen speelde in de jeugd van DVC’26 en NEC en maakte in 2022 de overstap van DVC’26 naar Duno. Cornelissen is na Kane Keizer en Lars Hekkers de derde speler die de overstap van Doorwerth naar Arnhem maakt.

Bovendien heeft MASV zich voor volgend seizoen verzekerd van de diensten van Justin Jonathans. De 20-jarige aanvallend ingestelde rechtsback speelt nu bij OSS’20 en was daarvoor onder meer actief bij NEC, Spakenburg, Go Ahead Eagles en TEC.

MASV maakte verder al de komst van Koen Hillen (VV Dieren), Max Cornelisse (SV Orion), Gianluca van der Wulp (VV Dieren) en Marley Ibrahim (TEC) bekend. Centrale verdediger Djordy de Lorme (De Treffers) maakte zondag al zijn debuut voor het team van Dennis van Beukering tegen VV Scherpenzeel (0-0).

 

 

Reageer op dit artikel

Gerelateerde artikelen

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | FR010 |