App Icon

VoetbalGelderland

Home Laatste Nieuws Balvaardige middenvelder naar Elsweide

Balvaardige middenvelder naar Elsweide

door Redactie VoetbalGelderland
0 reacties Foto: Nico Kooij

Redouan Eddarkaoui verhuist na dit seizoen van derdeklasser SML naar vierdeklasser Elsweide. De balvaardige middenvelder uit Arnhem moet een belangrijke pijler worden in ‘Prjoect Elsweide’, de roodblauwe Arnhemse club wil naar de derde klasse promoveren.

De 25-jarige Eddarkaoui speelde na een periode in de jeugd van De Graafschap even in de hoofdmacht van AVW’66. Bij een oefenwedstrijd tegen Vitesse scoorde de behendige Eddarkaoui destijds twee keer voor AVW’66. Hierna vertrok de Arnhemmer naar Achilles’29 waar hij veertien wedstrijden in de Tweede divisie speelde. na zijn vertrek uit Groesbeek speelde de middenveldstrateeg achtereenvolgens voor AVW’66, SML, Duno en SML.

 

Reageer op dit artikel

Gerelateerde artikelen

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | FR010 |