Home Achterhoek VIOD Doetinchem ook te sterk voor OBW (foto’s)

VIOD Doetinchem ook te sterk voor OBW (foto’s)

door Redactie VoetbalGelderland
0 reacties Foto: Nico Kooij

Koploper en titelfavoriet VIOD heeft zondag de op papier lastige uitwedstrijd tegen OBW vrij makkelijk met 0-3 gewonnen. Dankzij een benutte strafschop van aanvoerder Jorn Eijkelkamp en een goal van Damian Weber was het halverwege al 0-2. In de tweede helft scoorde Wessel Rensen de derde treffer. De defensie van VIOD onder leiding van doelman Willem Thijssen hield voor de zevende keer in dertien competitiewedstrijden de nul.

De foto’s zijn van Nico Kooij.

Foto: Nico Kooij

Foto: Nico Kooij

 

Reageer op dit artikel

Gerelateerde artikelen

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | FR010 | JeugdVoetbalUitslagen.nl