App Icon

VoetbalGelderland

Home Laatste Nieuws UHC en Tom van Alfen verlengen samenwerking

UHC en Tom van Alfen verlengen samenwerking

door Redactie VoetbalGelderland
0 reacties

Tom van Alfen is ook volgend seizoen hoofdtrainer van Voetbalvereniging UHC. Het bestuur en de technische commissie van de vijfdeklasser uit Hernen laten weten dat ze met tevredenheid kijken naar de huidige resultaten die het jeugdige team haalt en heeft al het vertrouwen in Van Alfen om de samenwerking te verlengen tot de zomer van 2025.

Van Alfen is na zijn periode bij het Nijmeegse Oranje Blauw bezig aan zijn  eerste seizoen op Sportpark Schaarweide. Na de degradatie uit de vierde klasse staat UHC momenteel op de derde plaats in de vijfde klasse E met twintig punten uit de eerste elf wedstrijden. Zondag werd de uitwedstrijd tegen DVSG met 1-2 gewonnen.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde artikelen

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | FR010 |