App Icon

VoetbalGelderland

Home Laatste Nieuws Sparta Nijkerk versterkt selectie met middenvelder

Sparta Nijkerk versterkt selectie met middenvelder

door Redactie VoetbalGelderland
0 reacties

Victor van der Linde sluit volgend seizoen aan bij Sparta Nijkerk. De 25-jarige middenvelder voetbalt bij concurrent VVSB en speelde in het verleden in de jeugd van Ajax en Almere City en bij OFC in de Tweede divisie.

De 1 meter 97 lange Van der Linde is volgens de technische commissie van Sparta Nijkerk positioneel sterk en zeer comfortabel aan de bal en lijkt als persoon goed bij zijn nieuwe club te passen. Sparta Nijkerk heeft voor volgend seizoen al 18 spelers vastgelegd.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde artikelen

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | FR010 |