Home Achterhoek RKPSC heeft nieuwe hoofdtrainer gevonden

RKPSC heeft nieuwe hoofdtrainer gevonden

BVC'12 en RKPSC ruilen van trainer

door Redactie VoetbalGelderland
0 reacties

Maarten Cornelissen wordt volgend seizoen de nieuwe hoofdtrainer van RKPSC. Bij de vijfdeklasser uit Pannerden wordt de trainer uit Arnhem de opvolger van Wouter Elbers die Sportpark De Pauwengaard na twee seizoenen gaat verlaten en de nieuwe trainer van BVC’12 wordt. Cornelissen is juist afkomstig van die vierdeklasser uit Beek Ubbergen, hij is daar bezig aan zijn tweede seizoen. De 35-jarige Cornelissen was voor zijn periode bij BVC’12 hoofdtrainer van Uni VV en daarvoor jeugdtrainer en assistent-trainer van ESA.

RKPSC is de nummer elf van de vijfde klasse C en verloor zondag met 5-0 van ’t Peeske.

 

Reageer op dit artikel

Gerelateerde artikelen

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | FR010 | JeugdVoetbalUitslagen.nl