Home Arnhem Bevlogen Köprülü blijft extra seizoen bij Elsweide

Bevlogen Köprülü blijft extra seizoen bij Elsweide

door Redactie VoetbalGelderland
0 reacties Foto: Elsweide

Harun Köprülü blijft volgend seizoen hoofdtrainer van voetbalvereniging Elsweide. De 31-jarige trainer uit Arnhem promoveerde vorig seizoen met zijn Elsweide naar de vierde klasse en kon afgelopen zomer een flink aantal versterkingen op Sportpark Elsweide verwelkomen. Momenteel is vv Elsweide met 15 punten na 11 duels de nummer negen van de vierde klasse E.

Harun Köprülü: ,,Elsweide wil promoveren naar de derde klasse, samen met de vereniging wil ik dit project bereiken en daarom heb ik ook verlengd tot 2025. Of het bereiken van de derde klasse dit seizoen nog lukt of volgend seizoen gaan we meemaken. Maar zonder een wil en vertrouwen kom je niet.”

Zondag speelt Elsweide in Deventer tegen middenmoter Turkse Kracht.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde artikelen

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | FR010 | JeugdVoetbalUitslagen.nl