App Icon

VoetbalGelderland

Home Laatste Nieuws Weer drie versterkingen voor MASV

Weer drie versterkingen voor MASV

door Redactie VoetbalGelderland
0 reacties Foto: Nico Kooij

Het is eind januari maar MASV heeft de selectie voor volgend seizoen al bijna rond. De ambitieuze Arnhemse Vierde divisieclub heeft weer drie aanwinsten voor komend voetbaljaar vastgelegd: verdediger van Koen Hillen van VV Dieren, linksback Lars Hekkers van Duno en middenvelder Max Cornelisse van SV Orion. Daarmee heeft MASV al negentien spelers, waarvan zeven nieuwe spelers voor seizoen 24/25 vastgelegd.

Eerder werd al bekend dat Gianluca van der Wulp (VV Dieren), Djordy de Lorme (De Treffers), Kane Keizer (Duno) en Marley Ibrahim (TEC) volgend seizoen onder leiding van trainer Dennis van Beukering op Sportpark Malburgen West in Arnhem gaan spelen. Bovendien werden de overeenkomsten met de keepers Stéfan de Wolf en Dennis Amati, de verdedigers Yancey Baars, Eelco Mostert en Joey van Beukering, de middenvelders Baggio Wallenburg. Tijn Gerritsen en Fedor Venema en de aanvallers Youri Roseboom, Donovan van Hesse, Justin Paal en Krijn Meeuwsen verlengd.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde artikelen

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | FR010 |