App Icon

VoetbalGelderland

Home Laatste Nieuws Hendriks blijft trainer Blauw-Wit

Hendriks blijft trainer Blauw-Wit

door Redactie VoetbalGelderland
0 reacties

Roel Hendriks heeft zijn contract met Blauw-Wit verlengd tot de zomer van 2025. De 39-jarige trainer met een verleden als speler bij NEC is bezig aan zijn derde seizoen op Sportpark De Schoonhorst in Nijmegen. Na de degradatie van vorig seizoen is de Nijmeegse zondagclub deze voetbaljaargang met een flink verjongd elftal actief in de vierde klasse. Het bestuur en de technische commissie van Blauw-Wit zijn tevreden over het functioneren van de Nijmeegse trainer die veel draagvlak binnen de spelersgroep heeft.

Blauw-Wit staat met tien punten uit negen wedstrijden op de achtste plaats aan de onderkant van de middenmoot van de vierde klasse D.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde artikelen

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | FR010 |