App Icon

VoetbalGelderland

Home Laatste Nieuws Duno haalt twee aanwinsten bij competitiegenoot

Duno haalt twee aanwinsten bij competitiegenoot

door Redactie VoetbalGelderland
0 reacties Foto: Nico Kooij

Duno heeft de selectie voor volgend seizoen versterkt met Bart Schiks en Dennis Arts. Het tweetal speelt op dit moment bij het zondagteam van SC Woezik, dat net als Duno in de eerste klasse G uitkomt. Eerder maakte Duno al de komst van aanvaller Cengizhan Genc van Voorwaarts Twello bekend.

De 26-jarige Bart Schiks is een lange en balvaste spits die in het verleden met Achilles’29 in de Tweede divisie speelde en verder voor Beuningse Boys, Juliana’31 en VV Alverna uitkwam. Dennis Arts is een 25-jarige multifunctionele verdediger die aan zijn eerste seizoen bij Woezik bezig is en daarvoor bij Alverna en Beuningse Boys speelde. Duno raakt aan het einde van het seizoen zowel Kane Keizer als Lars Hekkers aan divisieclub MASV kwijt.

 

Reageer op dit artikel

Gerelateerde artikelen

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | FR010 |