App Icon

VoetbalGelderland

Home Laatste Nieuws De Bataven heeft nieuwe hoofdtrainer gevonden

De Bataven heeft nieuwe hoofdtrainer gevonden

door Redactie VoetbalGelderland
0 reacties Foto: Nico Kooij

Tom Polman wordt de nieuwe hoofdtrainer van De Bataven. Bij de eersteklasser uit Gendt wordt Polman de opvolger van Charles Kazlauskas die Gendt na twee seizoenen zal verlaten. Polman is bezig aan zijn zesde seizoen bij AZC, de Zutphense koploper van de derde klasse A.

Polman maakte zondagmiddag na de knappe 1-4 overwinning van AZC in Arnhem tegen VDZ bekend dat hij volgend seizoen naar De Bataven vertrekt. Polman werd in Huissen geboren en woont inmiddels in Lichtenvoorde. De 38-jarige Polman, in het bezit van UEFA-A, was in het verleden hoofdtrainer van VVLK en Orion voordat hij in 2018 bij AZC begon.

De Bataven won zaterdag met 1-0 van NSC Nijkerk en is de nummer zes van de eerste klasse G.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde artikelen

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | FR010 |