App Icon

VoetbalGelderland

Home Laatste Nieuws Belangrijke overwinningen ESA en AVW’66 in degradatiestrijd 3A

Belangrijke overwinningen ESA en AVW’66 in degradatiestrijd 3A

door Redactie VoetbalGelderland
0 reacties Foto: Nico Kooij

In de strijd om handhaving in de derde klasse A hebben AVW’66 en ESA belangrijke overwinningen gehaald. ESA won in Arnhem het zespuntenduel tegen ZZC’20 met 3-1, AVW’66 verraste in Twello promotiekandidaat SV Twello met 2-3. De Treffers pakte in Groesbeek een punt tegen Sportclub Brummen 2-2. Hekkensluiter OVC’85 verloor ook van De Paasberg: 3-1.

Op Sportpark Rijkerswoerd vielen alle doelpunten in de tweede helft. Sem Meegdenburg bracht ESA op een comfortabele 2-0 voorsprong, maar na de tegentreffer van Frank Lubbers werd het weer spannend in Arnhem. Megarvio Bakboord scoorde de belangrijke derde treffer voor het team van de vertrekkende trainer Marco Bosch.

Dankzij drie doelpunten in de eerste helft heeft AVW’66 de lastige uitwedstrijd tegen SV Twello uiteindelijk met 2-3 gewonnen, het was voor het team van de naar DFS vertrekkende trainer Marcel Muhlack pas de eerste uitzege van het seizoen. Jurre Goedhart, Shewar Ali en de weer fitte Adil El Hamri waren trefzeker voor AVW’66. De tegentreffers van Ryan van der Burg en Joris Maalderink kwamen te laat voor een gelijkspel.

Stand onderin 3A:
8. Kolping-Dynamo 11.16
9. AVW’66 11.12
10. ESA 11.9
11. ZZC’20 10.7
12. De Treffers 11.7
13. OVC’85 11.1

9-11 nacompetitie
12-13 degradatie

Reageer op dit artikel

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | FR010 |