App Icon

VoetbalGelderland

Home Laatste Nieuws Elfde seizoen voor Cor Prein bij WNC

Elfde seizoen voor Cor Prein bij WNC

door Redactie VoetbalGelderland
0 reacties Foto: Nico Kooij

Cor Prein heeft zijn contract bij voetbalvereniging WNC verlengd tot de zomer van 2025, het wordt het elfde seizoen  als hoofdtrainer voor de honkvaste trainer in Waardenburg. Prein was bovendien ook al een seizoen assistent-trainer van WNC.  Ook assistent trainer Benny van Meerte Janse en keeperstrainer Theo van Dungen blijven op Sportpark De Korte Woerden.

Na de degradatie uit de Vierde divisie van vorig seizoen staat WNC op de tweede plaats in de zuidelijke eerste klasse E. Deze positie geeft alleen geen realistisch beeld over de mogelijkheden dit seizoen: koploper RBC heeft een voorsprong van veertien punten en SV TOP op nacompetitieplaats negen ligt slechts vier punten achter.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde artikelen

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | FR010 |