App Icon

VoetbalGelderland

Home Laatste Nieuws Aygun verlengt bij promotiekandidaat vv Gorssel

Aygun verlengt bij promotiekandidaat vv Gorssel

door Redactie VoetbalGelderland
0 reacties

Ali Aygun en voetbalvereniging Gorssel hebben de succesvolle samenwerking verlengd tot de zomer van 2025. De hoofdtrainer is bezig aan zijn eerste seizoen op Sportpark Gerstlo. VV Gorssel neemt na twee seizoenen weer met een eerste elftal deel aan de competitie en staat met een derde plek knap in de subtop van de vijfde klasse D.

Op de Facebook-pagina van de geelzwarte club geeft de club aan “dat het doel promotie is. Gorssel denk het materiaal te hebben om dat, onder de leiding van Ali, te realiseren. Dit seizoen staat Gorssel er goed voor, en we hebben voldoende vertrouwen in de 2e seizoenshelft om bovenaan mee te doen om de prijzen.”

Reageer op dit artikel

Gerelateerde artikelen

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | FR010 |