App Icon

VoetbalGelderland

Home Laatste Nieuws Oude bekende nieuwe trainer vv Den Dam

Oude bekende nieuwe trainer vv Den Dam

door Redactie VoetbalGelderland
0 reacties

Na een jaar afwezigheid keert Sicco de Winter volgend seizoen weer terug als hoofdtrainer van voetbalvereniging Den Dam. De Winter was eerder drie seizoenen hoofdtrainer bij de vijfdeklasser uit Azewijn en werd opgevolgd door Raylison Jennie.

Halverwege december werd bekend dat Jennie volgend seizoen trainer van het onder 19 team van DZC’68 wordt en weer vertrekt bij de dorpsclub, de huidige nummer dertien in de vijfde klasse C. Het bestuur van vv Den Dam laat via de website weten verheugd te zijn dat met De Winter een trainer is gevonden die de vereniging en de meeste spelers goed kent.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde artikelen

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | FR010 |