Home Arnhem DFS haalt nieuwe trainer bij AVW’66

DFS haalt nieuwe trainer bij AVW’66

door Redactie VoetbalGelderland
0 reacties Foto: Nico Kooij

Marcel Muhlack is volgend seizoen de nieuwe trainer van sv DFS. Bij de derdeklasser uit Opheusden wordt Muhlack de opvolger van interim-trainer Jan Gaasbeek die begin januari aangaf niet te willen verlengen in Opheusden. Muhlack voetbalde in het verleden een seizoen op Sportpark ’t Heerenland.

De 49-jarige Marcel Muhlack is momenteel trainer van AVW’66, bij de derdeklasser uit Westervoort is de inwoner van Lienden bezig aan zijn eerste seizoen. Hiervoor was Muhlack drie seizoenen trainer van FC Lienden, maar vanwege de trainerscursus moest de voormalig voetballer van onder meer Go Ahead Eagles, DOVO en FC Lienden destijds op zoek naar een hoger spelende vereniging.

DFS is de nummer tien van de derde klasse B en speelt zaterdag in en tegen Otterlo de eerste competitiewedstrijd na de winterstop.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde artikelen

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | FR010 | JeugdVoetbalUitslagen.nl