App Icon

VoetbalGelderland

Home Laatste Nieuws Derde versterking voor Blauw Geel’55

Derde versterking voor Blauw Geel’55

door Redactie VoetbalGelderland
0 reacties

De technische commissie van Blauw Geel’55 heeft alweer de derde versterking voor volgend seizoen aangekondigd. Vanaf de zomer kan trainer Gerwin Dekker ook beschikken over Yannick Ploeg. De 25-jarige aanvaller uit Ede speelde in het verleden voor DTS Ede en Lunteren en speelt dit seizoen bij Fortissimo 3 in een vriendenteam.

De vierdeklasser uit Ede wist zich eerder al te versterken met doelman Joris Bouter (DTS Ede) en aanvallende middenvelder Jacy Groeneveld (Lunteren). Na de degradatie van vorig seizoen staat Blauw Geel’55 op dit moment op de vijfde positie in de middenmoot van de vierde klasse A.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde artikelen

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | FR010 |