App Icon

VoetbalGelderland

Home Laatste Nieuws Van Engeland verlengt bij vv Beekbergen

Van Engeland verlengt bij vv Beekbergen

door Redactie VoetbalGelderland
0 reacties Foto: Nico Kooij

Danny van Engeland is ook volgend seizoen de hoofdtrainer van voetbalvereniging Beekbergen, ook assistent-trainer Piet Panman blijft volgend seizoen werkzaam op Sportpark Veldhof. Van Engeland is bezig aan zijn derde seizoen bij de derdeklasser uit Beekbergen.

Op de eigen website geen de club aan blij te zijn met de verlenging: “De afgelopen 2½ seizoenen heeft Danny al bewezen een (meer dan) goede trainer te zijn voor onze hoofdmacht. Naast zijn trainerskwaliteiten is Danny ook een op en top clubman, die mensen weet te motiveren om zich op allerlei ander vlak in te zetten voor de club. Daarnaast heeft hij een mooie band met de spelersgroep.”

VV Beekbergen staat met 12 punten uit 12 wedstrijden op de tiende plaats aan de onderkant van de middenmoot in de derde klasse B. Zondag staat de thuiswedstrijd tegen GSV’38 op het programma.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde artikelen

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | FR010 |