App Icon

VoetbalGelderland

Home Arnhem Intezar blijft tot 2026 in Ede

Intezar blijft tot 2026 in Ede

door Redactie VoetbalGelderland
0 reacties

Khaiber Intezar is ook de komende twee seizoenen hoofdtrainer van Ede/Victoria meldt Ede Stad. De 34-jarige inwoner van Doorwerth begon dit seizoen bij de vijfdeklasser uit Ede nadat hij daarvoor trainer was van CHRC. Ondanks de toch wat teleurstellende elfde en voorlaatste positie in de vijfde klasse B heeft het bestuur van de zaterdagclub uit Ede zoveel vertrouwen in de jonge trainer dat er een contract tot 2026 op Sportpark Hoekelumse Eng voor Intezar klaar ligt.

Op 3 februari hervat Ede/Victoria in Wageningen de competitie met een uitwedstrijd tegen GVC.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde artikelen

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | FR010 |