App Icon

VoetbalGelderland

Home Laatste Nieuws Uitslagen Achterhoek Cup: SSA Wisch verrast Basteom

Uitslagen Achterhoek Cup: SSA Wisch verrast Basteom

door Redactie VoetbalGelderland
0 reacties Foto: Nico Kooij

SSA Wisch, DZC’68 onder 23 en SV Grol onder 23 hebben zich dinsdagavond geplaatst voor de volgende ronde van de Achterhoek Cup. Vijfdeklasser Wisch was dankzij goals van Jasper Alkema en Joris Bieleveldt met 2-0 te sterk voor vierdeklasser SV Basteom.

SSA Wisch- SV Basteom 2-0
Oeken o23- Pax o23 afgelast
DZC’68 o23- Concordia W o23 3-1
SV Grol o23- FC Trias o23 4-0

Het afgelaste duel van Oeken o23 tegen Pax onder 23 is voor maandag 29 januari op het kunstgrasveld van Sportclub Brummen opnieuw vastgesteld. Dinsdag 6 februari wordt FC Dinxperlo-Warnsveldse Boys gespeeld en voor donderdag 8 februari staat SV Grol- DVC’26 op de agenda.

Reageer op dit artikel

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | FR010 |