App Icon

VoetbalGelderland

Home Laatste Nieuws Rood-Wit’58 start zoektocht naar nieuwe trainer

Rood-Wit’58 start zoektocht naar nieuwe trainer

door Redactie VoetbalGelderland
0 reacties

Vierdeklasser Rood-Wit’58 moet op zoek naar een nieuwe trainer voor volgend seizoen. Trainer Ramazan Pinarbasi heeft het bestuur van de vierdeklasser uit Putten laten weten na afloop van dit seizoen te vertrekken en heeft dinsdagavond de spelersgroep over zijn beslissing ingelicht. Pinarbasi is bezig aan zijn tweede seizoen op Sportpark De Eendracht. De 44-jarige trainer uit Harderwijk gaat op zoek naar een nieuwe club voor volgend seizoen.

In het debuutseizoen van Ramazan Pinarbasi eindigde Rood-Wit’58 vorig jaar op de vierde plaats en werd de eerste promotietitel gewonnen. In de nacompetitie verloor de rood-witte formatie uit Putten van WZC Wapenveld. Momenteel is Rood-Wit koploper van de vierde klasse B en lijkt het te strijden met FC Ulu Spor, SEH, DSV’61 en CSV’28 om de vier prijzen en promotie naar de derde klasse.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde artikelen

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | FR010 |