Home Laatste Nieuws Overasseltse Boys houdt perfecte score na zege op SCD’33

Overasseltse Boys houdt perfecte score na zege op SCD’33

door Redactie VoetbalGelderland
0 reacties

Overasseltse Boys is ook na negen competitiewedstrijden nog zonder puntenverlies. De koploper van de vijfde klasse E won dinsdagavond de inhaalwedstrijd tegen laagvlieger SCD’33 niet zonder moeite met 0-1.

Op Sportpark Kremershof in Deest scoorde Bodhi Jetten halverwege de tweede helft uit een vrije trap het enige doelpunt van de wedstrijd. Overasseltse Boys heeft na negen wedstrijden de maximale score van 27 punten en heeft al een voorsprong van acht punten op eerste achtervolger SC DIOSA.

Zondag kan Overasseltse Boys met een thuisoverwinning op Aquila de eerste periodetitel van de vijfde klasse E binnen halen.

 

Reageer op dit artikel

Gerelateerde artikelen

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | FR010 |