App Icon

VoetbalGelderland

Home Laatste Nieuws DVS’33 haalt topscorer bij competitiegenoot

DVS’33 haalt topscorer bij competitiegenoot

door Redactie VoetbalGelderland
0 reacties

DVS’33 heeft zich voor komend seizoen versterkt met de makkelijk scorende aanvaller Yannick Bouw van competitiegenoot VV Eemdijk. De Bunschoter meldt dat de Derde divisieclub uit Ermelo een afkoopsom voor Bouw aan VV Eemdijk heeft betaald vanwege het doorlopende contract van de Nijkerkervener bij Eemdijk.

De 27-jarige Yannick Bouw is bezig aan zijn tweede periode bij VV Eemdijk en speelde verder voor Veensche Boys, VVSB en VVOG. Vorig seizoen had de aanvalsleider met 24 doelpunten een belangrijk aandeel in de promotie van VV Eemdijk naar de Derde divisie, dit seizoen heeft Bouw al tien keer gescoord in de Derde divisie.

VV Eemdijk is de nummer tien van de Derde divisie A, DVS’33 staat op nacompetitieplek vijftien. 23 maart speelt DVS’33 in Ermelo tegen Eemdijk.

Reageer op dit artikel

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | FR010 |