Home Arnhem Teller versterkingen RKHVV inmiddels op vier

Teller versterkingen RKHVV inmiddels op vier

door Redactie VoetbalGelderland
0 reacties Foto: Nico Kooij

De technische commissie van RKHVV heeft bekend gemaakt dat er voor volgend seizoen vier nieuwe spelers zijn aangetrokken. Eerder was al bekend dat centrale verdediger Sten Bonekamp van ESA en aanvaller Wouter de Wit van VV Dieren de overstap naar Sportpark de Blauwenburcht maken. Inmiddels is ook duidelijk dat trainer Frans Koenen volgend seizoen de beschikking krijgt over middenvelder Stan Vermeulen van SV Angeren en verdediger Marlo de Groot van AGOVV.

De meeste spelers van de huidige selectie zullen ook volgend seizoen bij RKHVV voetballen, de club is alleen nog in gesprek met de ervaren doelman Sebastiaan van der Sman, Lars Smeenk en Mike Pröpper. Aanvaller Kevin Sissing stopt als voetballer en wordt volgend seizoen assistent-trainer bij de eersteklasser uit Huissen.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde artikelen

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | FR010 |