Home Arnhem Nieuwe club voor Arnhemse trainer Peter Gerritsen

Nieuwe club voor Arnhemse trainer Peter Gerritsen

door Redactie VoetbalGelderland
0 reacties Foto: Nico Kooij

Peter Gerritsen wordt volgend seizoen de nieuwe hoofdtrainer van Voetbalvereniging Renswoude. De 47-jarige trainer uit Arnhem is nu bezig aan zijn vierde seizoen als hoofdtrainer van derdeklasser VVO en was daarvoor vijf jaar jaar hoofdtrainer bij ESA. Bij de derdeklasser uit Renswoude wordt Gerritsen de opvolger van Jeroen de Zwaan die Sportpark De Hokhorst na twee seizoenen verlaat. Renswoude is momenteel de koploper van de derde klasse A met 22 punten uit tien duels.

Op de website van zijn nieuwe club geeft Gerritsen een toelichting: “Na een aantal jaren in de omgeving van Arnhem als trainer te hebben gewerkt, is Renswoude in de Vallei voor mij de perfecte stap voorwaarts als trainer. Vanaf het eerste moment heb ik een goed vertrouwd gevoel gekregen bij Renswoude. Tijdens de gesprekken met de TC werd mij al direct duidelijk dat Renswoude een warme club is met een uitstekende visie en de ambitie om met spelers uit de omgeving in de 2e klasse te voetballen. Op naar een mooie samenwerking met de TC, staf en selectie met als doel het team verder te ontwikkelen en de huidige ingezette weg omhoog voort te zetten”.

 

 

 

Peter Gerritsen wordt volgend seizoen de nieuwe hoofdtrainer van VV Renswoude.
De 47-jarige Gerritsen is woonachtig in Arnhem.

Gerritsen heeft vele jaren in het eerste elftal van ESA gespeeld en heeft daar na zijn actieve loopbaan verschillende functies bekleed.
Uiteindelijk is hij er 5 jaar hoofdtrainer (2e en 3e klasse) geweest. Dit seizoen is hij voor het 4e jaar hoofdtrainer van VVO uit Velp (zondag, 3e klasse). Met Gerritsen kiest VV Renswoude voor een ervaren trainer, die naast resultaat ook de ontwikkeling van het team als een belangrijke opdracht ziet.

Peter Gerritsen is enthousiast over deze stap:

 

Wij zijn verheugd met zijn komst, kijken uit naar een mooie samenwerking en wensen hem heel veel succes.

TC VV Renswoude

Reageer op dit artikel

Gerelateerde artikelen

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | FR010 |