App Icon

VoetbalGelderland

Home Laatste Nieuws Gestaakte duel Theole-GRC’14 moet uitgespeeld worden

Gestaakte duel Theole-GRC’14 moet uitgespeeld worden

door Redactie VoetbalGelderland
0 reacties

Dinsdagavond 6 februari wordt het restant van de competitiewedstrijd tussen Theole en GRC’14 uitgespeeld. Het duel in de zuidelijke tweede klasse G werd op 9 december bij een 2-2 tussenstand vier minuten voor tijd gestaakt na een opstootje en een vechtpartij waarbij vooral bezoekers van de bezoekers betrokken worden.

GRC’14 heeft geen punten in mindering gekregen, wel kreeg de tweedeklasser uit Giessen een boete van de KNVB van 200 euro vanwege “gewelddadig handelen door toeschouwers tegens spelers/leden van de tegenpartij; discrimineren door toeschouwers jegens speler(s) van de tegenpartij”.

Reageer op dit artikel

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | FR010 |