Home Achterhoek Fusie Terborg en Silvolde kwestie van tijd

Fusie Terborg en Silvolde kwestie van tijd

door Redactie VoetbalGelderland
0 reacties Foto: Nico Kooij

Een fusie tussen Voetbalvereniging Terborg en Sportclub Silvolde is maandagavond een flinke stap dichterbij gekomen. Tijdens ledenvergaderingen van Terborg en Silvolde stemden vrijwel alle leden voor een fusie van beide clubs. De volgende stap moet in maart gezet worden wanneer tijdens een nieuwe vergadering gestemd moet worden voor het opheffen van de huidige vereniging en het oprichten van een nieuwe vereniging.

De jeugd van beide dorpsclubs speelt al langer samen, dit seizoen speelt de gezamenlijke hoofdmacht onder de naam SSA Wisch voor het eerste seizoen mee. Zaterdag werd de eerste periodetitel van de vijfde klasse A gewonnen door het gecombineerde team van trainer John Leeuwerik.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde artikelen

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | FR010 |