Home Achterhoek FC Winterswijk haalt defensieve versterking uit Derde divisie

FC Winterswijk haalt defensieve versterking uit Derde divisie

door Redactie VoetbalGelderland
0 reacties

Sem Nijhof speelt volgend seizoen bij eersteklasser FC Winterswijk. De 22-jarige verdediger uit Haaksbergen maakte vanuit de jeugd van HSC’21 enkele jaren geleden de overstap naar de hoofdmacht. Bij de Derde divisieclub uit Haaksbergen is Nijhof echter niet verzekerd van veel speeltijd, waardoor hij volgend seizoen de overgang naar Sportpark Jaspers maakt om bij FC Winterswijk wel een onbetwiste basisspeler te worden. Nijhof kwam dit seizoen tot drie invalbeurten in de Derde divisie, vorig seizoen kwam hij tot vijf optredens als invaller.

 

 

Reageer op dit artikel

Gerelateerde artikelen

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | FR010 |