App Icon

VoetbalGelderland

Home Laatste Nieuws Aanvallende versterking voor SDC Putten

Aanvallende versterking voor SDC Putten

door Redactie VoetbalGelderland
0 reacties

Fabio Hendriksen komt volgend seizoen de selectie van eersteklasser SDC Putten versterken. De 21-jarige vleugelaanvaller voetbalt dit seizoen bij eersteklasser Roda’46 uit Leusden en speelde twee jaar in de jeugdopleiding van AZ en vijf seizoenen bij FC Utrecht. Verder kwam de buitenspeler uit voor AFC, RKAVIC uit Amstelveen en GVVV.

Op de website van SDC Putten geeft Hendriksen een korte toelichting: “Ik heb er veel zin om het aankomende seizoen bij SDC Putten te voetballen. De ambitie van de club om het hoogst haalbare te halen, past precies bij mij en daarin wil ik belangrijk zijn.”

Reageer op dit artikel

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | FR010 |