App Icon

VoetbalGelderland

Home Laatste Nieuws Nieuwe doelman voor Sportclub Westervoort

Nieuwe doelman voor Sportclub Westervoort

door Redactie VoetbalGelderland
0 reacties Foto: Nico Kooij

Erik Wijnbergen wordt volgend seizoen de nieuwe keeper van Sportclub Westervoort. Bij de tweedeklasser uit Westervoort van trainer Wim Bleijenberg stopt de ervaren doelman Ronnie Sessink na dit seizoen.

De 25-jarige Erik Wijnbergen is momenteel de eerste keeper van derdeklasser Warnsveldse Boys en kwam in het verleden uit voor Longa’30 en de jeugdopleiding van FC Twente/Heracles. Door een verhuizing naar Arnhem kwam de uitstekende lijnkeeper op de radar van de Westervoortse Sportclub.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde artikelen

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | FR010 |