Home Laatste Nieuws WHC haalt defensieve versterking in Vierde divisie

WHC haalt defensieve versterking in Vierde divisie

door Redactie VoetbalGelderland
0 reacties

Bruce Marley Lücke speelt volgend seizoen voor WHC. De 23-jarige centrale verdediger uit Almere speelt dit seizoen bij VVOG Harderwijk en moet volgend seizoen bij de koploper van de eerste klasse H de vervanger van de vertrekkende Jochem Oude Booyink worden.

Lücke speelde in de jeugd van ASC Waterwijk en Almere City. Na een seizoen bij SDC Putten vertrok de lange centrale verdediger in 2021 naar VVOG waar hij nu voor het derde seizoen actief is. De technische commissie van WHC geeft aan dat de nieuwe versterking de voetballende oplossing zoekt, veel duel- en kopkracht heeft en beschikt over sterke inspeelballen.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde artikelen

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | FR010 |