Home Betaald VoetbalVitesse Vitesse reageert op tijdelijke staking

Vitesse reageert op tijdelijke staking

door Redactie
0 reacties

De wedstrijd tussen Vitesse en Feyenoord werd ontsierd nadat zo’n twintig ‘supporters’, net voor het einde van de wedstrijd, langs het veld wisten te komen. De wedstrijd moest daarop tijdelijk worden stilgelegd.

“Er hing een uitstekende sfeer vanaf het begin van de wedstrijd. Een klein groepje verziekt het na de 1-2 voor het grote aantal supporters in GelreDome. Dat is bijzonder kwalijk”, aldus algemeen directeur ad interim, Peter Rovers.

Hij vervolgt: “Emoties horen bij voetbal, maar dit kan nooit de bedoeling zijn. De komende dagen zullen we gebruiken om de betrokkenen, in samenwerking met de politie, te identificeren, om ze een passende straf op te kunnen leggen. Natuurlijk zullen we ook naar onze eigen processen moeten kijken. Hoewel er voorafgaand aan de wedstrijd al enkele honderden tickets in de thuisvakken zijn geblokkeerd, zullen we onze huidige manier van kaartverkoop en handhaving gaan evalueren.”

Reageer op dit artikel

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | FR010 |