Home Achterhoek Verrassende zege DCS op DVC’26 (foto’s)

Verrassende zege DCS op DVC’26 (foto’s)

door Redactie VoetbalGelderland
0 reacties Foto: Nico Kooij

DCS heeft zondagmiddag de prestigieuze derby tegen DVC’26 verrassend met 1-0 gewonnen. Invaller Jasper Jansen werd de man van de wedstrijd door in de slotfase de enige treffer te scoren. Het was voor DCS-trainer Kevin Jeurissen een weerzien met zijn oude vereniging, maar vooral een belangrijke driepunter in de strijd tegen degradatie naar de derde klasse. Ondanks de nederlaag blijft DVC’26 koploper van de tweede klasse G en de grootste kanshebber om volgende week de eerste periodetitel te veroveren.

De foto’s zijn van Nico Kooij.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde artikelen

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | FR010 |