Home Arnhem Shapoul Ali weg bij DTS Ede

Shapoul Ali weg bij DTS Ede

door Redactie VoetbalGelderland
0 reacties

Shapoul Ali vertrekt na dit seizoen bij DTS Ede. In tegenstelling tot andere berichtgeving heeft de 33-jarige aanvaller uit Arnhem nog niet besloten te stoppen met voetballen. Ali is bezig aan zijn tweede seizoen bij eersteklasser DTS Ede en komt mede door verschillende blessures niet veel aan spelen toe op Sportpark Inschoten. Shapoul Ali speelde een eredivisieduel voor NEC en voetbalde verder onder meer voor ESA, AZSV, De Bataven, FC Presikhaaf, Babberich, Duno en MASV.

De makkelijk scorende Shapoul Ali heeft nog geen beslissing genomen over zijn voetbaltoekomst: ,,Na twee seizoenen bij DTS ben ik toe aan iets nieuws. Ik ben er nog niet uit wat mijn volgende club gaat worden of dat ik wellicht zelfs stop met voetballen.”

 

Reageer op dit artikel

Gerelateerde artikelen

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | FR010 |