Home Laatste Nieuws Eric Speelziek nieuwe trainer van TEC

Eric Speelziek nieuwe trainer van TEC

door Redactie VoetbalGelderland
0 reacties

Eric Speelziek is volgend seizoen de nieuwe hoofdtrainer van TEC. Bij de Derde divisieclub uit Tiel werd gisteren bekend dat het contract met het trainersduo Hans van de Haar en Eric Meijers niet werd verlengd.

Speelziek is bezig aan zijn zesde en laatste seizoen bij Sparta Nijkerk en was verder onder meer trainer van Hercules, Bennekom, DTS Ede en Rheden. Daarnaast was de 54-jarige trainer al twee keer eerder trainer van TEC.

De technische commissie van TEC is blij met de komst van Speelziek: “We kennen Eric als trainer al geruime tijd en hebben altijd fijn met hem samengewerkt. Het succes van Eric bij onze club ligt bij veel van onze supporters nog vers in het geheugen. Onder Speelziek stoomden we natuurlijk in tweeënhalf jaar door van de tweede klasse naar de hoofdklasse en vandaaruit hebben we door kunnen groeien naar ons huidige niveau. Het contact met Eric is altijd gebleven en we hebben elkaar ook de afgelopen jaren regelmatig getroffen bij wedstrijden tegen Hercules en Sparta Nijkerk. Wij kijken uit naar de hernieuwde samenwerking die het volgende seizoen van start gaat. Voor nu gaan we nog vol vertrouwen dit seizoen afmaken met onze huidige trainers Hans van de Haar en Eric Meijers, die we zeer waarderen. Er ligt nog een half seizoen voor ons, dus we hebben nog van alles om voor te spelen”

 

 

Reageer op dit artikel

Gerelateerde artikelen

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | FR010 |