Home Laatste Nieuws De Treffers heeft opvolger Echteld al aangesteld

De Treffers heeft opvolger Echteld al aangesteld

door Redactie VoetbalGelderland
0 reacties

Frank van Kouwen maakt het seizoen af als hoofdtrainer van De Treffers. Een dag nadat bekend werd dat Leeroy Echteld per direct uit Groesbeek vertrekt om trainer van Jong AZ te worden, kwam de Tweede divisieclub al met de oplossing. Assistent-trainer Van Kouwen maakt een interne promotie en is de rest van het seizoen eindverantwoordelijk.

De 43-jarige Van Kouwen voetbalde onder meer bij Willem II, FC Eindhoven, VVV, Roda JC, De Graafschap, De Treffers en Silvolde en was jeugdtrainer bij Silvolde, Vitesse en NEC. Voordat Van Kouwen in 2022 als assistent-trainer van Echteld op Sportpark Zuid begon, was hij hoofdtrainer bij SDOUC, OBW en De Bataven.  Tijdens de interlandperiodes wanneer Echteld bij Jong Oranje actief was, stond Van Kouwen al als tijdelijke eindverantwoordelijke voor de groep.

 

Reageer op dit artikel

Gerelateerde artikelen

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | FR010 |