Home Laatste Nieuws Albatross heeft opvolger van Wilmink gevonden

Albatross heeft opvolger van Wilmink gevonden

door Redactie VoetbalGelderland
0 reacties

Joren Waardenburg is volgend seizoen de nieuwe hoofdtrainer van Voetbalvereniging Albatross. Waardenburg wordt op Sportpark Ugchelen de opvolger van Marco Wilmink die na vijf seizoenen de vierdeklasser uit Ugchelen zal verlaten.

Waardenburg was in het verleden speler van het eerste elftal van VV Albatross en is momenteel assistent-trainer bij eersteklasser WSV. Bovendien is Waardenburg werkzaam als video-analist bij PEC Zwolle. Nol Reinders wordt de assistent-trainer van Waardenburg bij de zondagclub. Voorzitter Bastiaan Bakker is blij met zijn nieuwe trainer: “Joren wordt met open armen ontvangen binnen Albatross. Hij is klaar om vanaf het komende seizoen het eerste elftal van Albatross op een menselijke en sportieve manier te begeleiden. We zijn ervan overtuigd dat zijn inbreng van onschatbare waarde zal zijn voor de ontwikkeling en groei van onze club.”

Albatross staat op de vierde plek in de vierde klasse E en hervat zondag de competitie met een thuisduel tegen CCW’16.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde artikelen

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | FR010 |