Home Achterhoek SSA Wisch wijkt uit om periodetitel te halen

SSA Wisch wijkt uit om periodetitel te halen

door Redactie VoetbalGelderland
0 reacties Foto: Nico Kooij

De wedstrijd tussen SSA Wisch en Quick 1888 in de vijfde klasse A gaat door en wordt zaterdagmiddag op Sportpark De IJsselweide in Ulft gespeeld. Wisch heeft ervoor gekozen om uit te wijken naar het kunstgrasveld van VV Gendringen om zo toch te kunnen spelen en eindelijk de eerste periode af te ronden. Bij een gelijkspel of overwinning wint SSA Wisch de eerste periodetitel, bij een overwinning van de bezoekers uit Nijmegen gaat de periodetitel naar SV Leones. Bij een overwinning is Wisch bovendien de nieuwe koploper, de wedstrijd begint om 14:30.

Stand eerste periode:
1. SV Leones 8.19 (28-9)
2. Wisch 7.18 (32-3)
3. Oranje Blauw 8.18 (23-8)

Reageer op dit artikel

Gerelateerde artikelen

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | FR010 |