Home Achterhoek SSA Wisch pakt eerste periodetitel

SSA Wisch pakt eerste periodetitel

door Redactie VoetbalGelderland
0 reacties Foto: Nico Kooij

SSA Wisch heeft de eerste periodetitel van de vijfde klasse veroverd. Op het kunstgrasveld van VV Gendringen werd de inhaalwedstrijd tegen het Nijmeegse Quick 1888 met duidelijke cijfers gewonnen: 4-1. Door de driepunter is het samenwerkingsverband van Silvolde en Terborg bovendien ook de nieuwe koploper.

Tegen subtopper Quick 1888 was het halverwege al 3-1 voor de ploeg van trainer Leeuwerik, die deze week zijn contract met een seizoen verlengde. Voor Wisch waren in de eerste helft Daan Tonissen, Jael Krosse en Ischa Krosse trefzeker. In de tweede helft bepaalde Stijn Alkema de eindstand op 4-1. Uiteraard was de periodetitel de eerste prijs van de beoogde fusieclub, een vervolg in de vorm van een kampioenschap lijkt slechts een kwestie van tijd.

Bij Quick 1888 maakte de pas 15-jarige Hamidou Ba zijn debuut in de hoofdmacht.

Stand aan kop 5e klasse A:
1. SSA Wisch 10.25
2. SV Leones 11.25
3. Oranje Blauw 11.24
4. Elistha 10.18
5. Quick 1888 11.17
6. SC Valburg 10.15

Reageer op dit artikel

Gerelateerde artikelen

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | FR010 | JeugdVoetbalUitslagen.nl