App Icon

VoetbalGelderland

Home Laatste Nieuws Arnhemia maakt herstart met Marcel Gerrist als trainer

Arnhemia maakt herstart met Marcel Gerrist als trainer

door Redactie VoetbalGelderland
0 reacties

Arnhemia keert volgend seizoen weer terug met een eerste elftal. Bij de Arnhemse club wordt Marcel Gerrist de nieuwe hoofdtrainer, afgelopen werd duidelijk dat zijn contract bij ZVV De Hoven niet werd verlengd. Arnhemia sloeg direct toe om bij de doorstart gebruik te kunnen maken van de kwaliteiten en het netwerk van de 47-jarige Arnhemse trainer. Gerrist was in het verleden onder meer trainer bij RVW en Eendracht Arnhem en als assistent-trainer werkzaam bij MASV en SC Rheden.

Nadat de overstap van de zondag naar de zaterdag in het seizoen 2022/23 geen succes werd, keert Arnhemia volgend seizoen weer terug op zondag. Marcel Gerrist is blij met zijn nieuwe klus als hoofdtrainer: ,,Voorzitter Edwin Vonk was heel erg enthousiast en heeft mij weten te overtuigen met zijn enthousiasme. Het gaat een grote uitdaging worden om een representatief elftal neer te zetten, maar wij hebben er al het vertrouwen in dat het een succes gaat worden. De komende week hebben we gesprekken voor de verdere invulling.”

Reageer op dit artikel

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | FR010 |