App Icon

VoetbalGelderland

Home Laatste Nieuws 3B: ONA’53 verslaat buurman WAVV

3B: ONA’53 verslaat buurman WAVV

door Redactie VoetbalGelderland
0 reacties Foto: Nico Kooij

Vijf van de zes wedstrijden in de derde klasse B werden afgelast, het mooiste affiche ging echter wel door. ONA’53 won de topper van buurman WAVV 3-0 en speelt na de vierde achtereenvolgende driepunter mee om het kampioenschap.

In Wageningen stond het halverwege de derby al 2-0 voor ONA’53 dankzij een benutte strafschop van aanvallende middenvelder Fabian Mösle en een kopgoal van centrale verdediger Jarno Mulder. In de tweede helft scoorde Jasper Slenters de derde treffer voor ONA’53, dat wel met tien man de wedstrijd moest afmaken na een rode kaart voor Melchior Onderstal. Een zeldzame nederlaag voor WAVV op het Sportpark Ketwich Verschuur, al betrof het nu officieel een uitwedstrijd.

Stand bovenaan 3e klasse B:
1. Renswoude 10.22
2. ONA’53 12.22
3. WAVV 11.18
4. SC Hoevelaken 10.16
5. Terschuurse Boys 10.15

Reageer op dit artikel

Gerelateerde artikelen

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | FR010 |