Home Achterhoek 3A: Winst De Paasberg, remise Be Quick Z

3A: Winst De Paasberg, remise Be Quick Z

door Redactie VoetbalGelderland
0 reacties

Op de eerste speeldag na de winterstop in de derde klasse A gingen maar twee wedstrijden door: De Paasberg versloeg Sportclub Brummen met 1-2 en de topper tussen JVC Cuijk en Be Quick Zutphen eindigde onbeslist. 

Op het kunstgrasveld van Sportpark De Hazenberg won De Paasberg zonder groots te spelen voor de vijfde opeenvolgende keer. In een openingsfase volg mogelijkheden over en weer scoorde Angelo Siep binnen een kwartier de openingstreffer door doelman Jordy van der Pijl te omspelen en de bal in het lege doel te schieten. Met het nodige kunst- en vliegwerk en dankzij keeper Jesper Klarenbeek bleef De Paasberg een tijd op voorsprong, waarna het gehavende team van Marc Molder vlak voor rust de niet onverdiende gelijkmaker scoorde. De winnende treffer was echter via Levi Weijman voor de Arnhemse bezoekers: 1-2.

In Cuijk stonden met JVC Cuijk en Be Quick Zutphen twee titelkandidaten tegenover elkaar. Na negentig minuten en zeven gele kaarten stond de 1-1 einduitslag op het scorebord waardoor beide ploegen de nummers één en twee blijven. SV Twello was echter zonder te spelen de winnaar van de dag: de drie grootste concurrenten verloren punten.

Stand 3e klasse A:
1. Be Quick Z 10.23
2. JVC Cuijk 11.22
3. SV Twello 9.20
4. Spcl. Brummen 10.20
5. De Paasberg 11.19
6. Juliana’31 10.17
7. Groen Wit’62 10.17
8. Kolping-Dynamo 11.16
9. AVW’66 10.9
10. ZZC’20 8.7
11. De Treffers 10.6
12. ESA 10.6
13. OVC’85 10.1

Reageer op dit artikel

Gerelateerde artikelen

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | FR010 |