Home Laatste Nieuws Winterse versterking voor NSC Nijkerk

Winterse versterking voor NSC Nijkerk

door Redactie VoetbalGelderland
0 reacties

NSC Nijkerk heeft de selectie per direct versterkt met Hoessein Jabir. De 27-jarige middenvelder zat zonder club, nadat zijn contract bij VV Scherpenzeel niet verlengd werd. Jabir speelde eerder tussen 2018 en 2022 al bij NSC Nijkerk en maakte destijds de transfer naar Scherpenzeel. Verder kwam de technisch begaafde middenvelder met duelkracht uit voor SV Huizen, Zuidvogels, Magreb’90 en Papendorp.

NSC Nijkerk kan versterking goed gebruiken in de strijd om handhaving in de eerste klasse. De geelblauwe formatie uit Nijkerk staat op dit moment op de elfde plaats in de eerste klasse G. Zaterdag speelt NSC Nijkerk op Sportpark De NSC Burcht tegen subtopper ASV Dronten.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde artikelen

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | FR010 |