App Icon

VoetbalGelderland

Home Laatste Nieuws Trainer Echteld per direct weg bij De Treffers

Trainer Echteld per direct weg bij De Treffers

door Redactie VoetbalGelderland
0 reacties

Leeroy Echteld vertrekt per direct als hoofdtrainer van De Treffers. De 55-jarige trainer uit Amsterdam wordt de nieuwe trainer van Jong AZ. Echteld verlengde halverwege december zijn contract met de roodzwarte formatie uit Groesbeek, maar had een clausule dat hij bij interesse uit het betaald voetbal per direct kon vertrekken.

Het vertrek van Echteld bij De Treffers komt indirect door het ontslag van Pascal Jansen als hoofdtrainer van AZ. De Alkmaarse subtopper schoof Maarten Martens door naar de hoofdmacht, waardoor er een vacature ontstond bij Jong AZ, de nummer twaalf van de Keuken Kampioen Divisie.

Echteld begon in de zomer van 2022 op Sportpark Zuid en presteerde bij De Treffers uitstekend. Vorig seizoen eindigde de Groesbeekse club op de vijfde plaats in de Tweede divisie en kon het terugkijken op een zeer sterk bekeravontuur. Momenteel staat De Treffers zelfs op de fraaie tweede plaats in de Tweede divisie, wel heeft koploper Spakenburg een voorsprong van tien punten.

Het competitieduel van De Treffers zaterdag tegen GVVV is inmiddels afgelast.

Reageer op dit artikel

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | FR010 |