App Icon

VoetbalGelderland

Home Laatste Nieuws Talent sluit aan bij csv Apeldoorn

Talent sluit aan bij csv Apeldoorn

door Redactie VoetbalGelderland
0 reacties

Rowan Lorist is door csv Apeldoorn per direct aan de eerste selectie toegevoegd. De 17-jarige middenvelder speelt sinds 2021 op Sportpark Orderbos en is dit seizoen begonnen als aanvoerder van de onder 18-1. Lorist maakte in het bekerduel van csv Apeldoorn tegen OBW (5-1) al zijn  debuut voor de Apeldoornse eersteklasser en afgelopen zaterdag begon de middenvelder, die ook in de achterhoede kan spelen, in het oefenduel tegen VV Scherpenzeel (1-0 verlies) zelfs in de basis.

Als beloning voor zijn uitstekende ontwikkeling heeft csv Apeldoorn de inwoner van Kampen per direct overgeheveld naar de hoofdmacht. Zaterdag kan Lorist in de uitwedstrijd van csv Apeldoorn tegen DTS Ede zijn competitiedebuut maken.

Reageer op dit artikel

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | FR010 |