Home Laatste Nieuws Piet de Kruif verlengt bij Roda Boys

Piet de Kruif verlengt bij Roda Boys

door Redactie VoetbalGelderland
1 reacties

Piet de Kruif is ook komend seizoen hoofdtrainer van Roda Boys. De zaterdagclub uit het Gelderse Aalst maakte bekend dat behalve De Kruif ook assistent-trainer Kornee Sterrenburg, verzorger Willem van Selst en materiaalman Rick van Aalst volgend seizoen bij tweedeklasser Roda Boys zullen blijven.

De 54-jarige De Kruif is bezig aan zijn tweede seizoen bij Roda Boys en was daarvoor onder meer trainer bij FC Lienden, SVZW, JVC Cuijk, Germania en GRC’14. Roda Boys staat op de achtste positie in de zuidelijke tweede klasse G en hervat zaterdag de competitie met een thuiswedstrijd tegen GRC’14.

Reageer op dit artikel

1 reacties

Piet de clown 7 april 2024 - 10:34

De slechtste trainer die ik ooit gekend heb.

Reply

Gerelateerde artikelen

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | FR010 |