Home Laatste Nieuws Nog zes spelers vertrekken bij DVS’33 Ermelo

Nog zes spelers vertrekken bij DVS’33 Ermelo

door Redactie VoetbalGelderland
0 reacties

De technische commissie van DVS’33 heeft laten weten dat zes spelers de Derde divisieclub uit Ermelo gaan verlaten. Aanvaller Lars van Wetering wordt per direct verhuurd aan tweedeklasser vv Hierden omdat de kans op speelminuten in Hierden groter is. Daarnaast werd bekend gemaakt dat Sam Crowther, Joram Bakker, Hilal Ben Moussa, Eren Turan Yavuz en Stan Beune aan het eind van het seizoen DVS’33 gaan verlaten. Het was al duidelijk dat aanvaller Bakker bij Vierde divisieclub SDV Barneveld gaat spelen.

Eerder werd al bekend dat de nieuwe trainer John Kamphuis het volgend seizoen moet doen zonder aanvoerder Tarik Evre, Benjamin Roemeon (Sparta Nijkerk), Sem de Wit (Sparta Nijkerk), Marciano van Leijenhorst, Gaston Salasiwa, Dean Bredewolt en Adriaan Kruisheer. Er breekt voor de technische commissie in Ermelo dus een drukke periode aan voor het samenstellen van de selectie voor 24/25, met verdediger Tim van de Berg (Excelsior’31) is de eerste aanwinst al vastgelegd.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde artikelen

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | FR010 |