Home Achterhoek Leeuwerik blijft trainer van SSA Wisch

Leeuwerik blijft trainer van SSA Wisch

door Redactie VoetbalGelderland
0 reacties Foto: Nico Kooij

John Leeuwerik is ook volgend seizoen hoofdtrainer van SSA Wisch, het samenwerkingsverband van SC Silvolde en VV Terborg. De oud-prof begon dit seizoen als eerste trainer van de samenwerkende clubs en dit bevalt alle partijen dusdanig goed dat Leeuwerik in ieder geval tot de zomer van 2025 bij Wisch hoofdtrainer blijft.

SSA Wisch heeft de minste verliespunten van de vijfde klasse A en kan zaterdag de eerste periodetitel veroveren wanneer de inhaalwedstrijd tegen subtopper Quick 1888 minimaal een gelijkspel oplevert.

Op de website van SC Silvolde staat onderstaande toelichting:

John Leeuwerik, hoofdtrainer van SSA Wisch de samenwerkende senioren afdeling van SC Silvolde en VV Terborg, verlengt de verbintenis met een jaar.

John nam afgelopen zomer de uitdaging aan om een diverse groep van spelers met een verschillende achtergrond, ervaring en talent tot een hecht team te smeden. John met zijn voetballoopbaan en verbindende kwaliteiten is hiervoor bij uitstek geschikt. Halverwege het seizoen dingt SSA Wisch 1 mee om het kampioenschap in de vijfde klasse, met enkele wedstrijden minder gespeeld en de minste verliespunten. Zaterdag a.s. kan het kampioenschap van de eerste periode behaald worden met minimaal een gelijkspel thuis tegen Quick 1888.

De technische staf, begeleiding en bestuur raken steeds beter op elkaar ingespeeld, waarbij ontwikkelingen en ambities in prima onderling overleg worden besproken. De ervaren spelers nemen de jongeren aan de hand en leiden deze naar een hoger niveau. Het team is enthousiast en hongerig naar meer. Er zit nog veel groei in de selectie, waarbij een aantal talenten komend seizoen vanuit de jeugd aansluiten. John vult aan “We zijn aan een flinke klus begonnen die nog niet af is. De motivatie om volgende stappen te maken is van beide zijden groot”. Het bestuur is bijzonder verguld met de verlenging van John en wenst hem alle succes en plezier voor nog een jaar bij SSA Wisch.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde artikelen

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | FR010 |